Sajtószoba

7
2021. október 7., csütörtök

Velencei-tó üzemirányítású célú vízpótlásának eredménye

kozlemeny

Befejeződött a Velencei-tó vízpótló rendszerének 5 napon keresztül tartó üzemirányítási vizsgálata és megtörtént az eredmények kiértékelése.

5
2021. október 5., kedd

Országos Védelmi Gyakorlat - Vízügy 21.10.05

OVF_kozlemeny_01

40 év után újra Országos Védelmi gyakorlatot tart a Vízügy október 5-én és 6-án, az egykori vízügyi főmérnökről, Karcagi Gáborról elnevezett, európai viszonylatban is egyedülálló, új Árvízvédelmi Gyakorlóközpontban.

5
2021. október 5., kedd

Ilyen 40 éve nem volt! Országos Védelmi Gyakorlat a vízügybe

OVF-meghivo_

Az alkalom jelentőségét mutatja, hogy csaknem 40 éve nem volt példa hasonló horderejű szakmai eseményre a vízügyi szolgálatban.

Korábbi események
Tartalomfelelős: Csík András, főosztályvezető

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság focicsapata a KÖZIG Kupán

2021. szeptember 24., péntek 09:19

Remek időjárás, két győzelem


Az Országos Vízügyi Főigazgatóság focicsapata - az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) és a MAVIR csapatait legyőzve - csoportja negyedik helyén zárta szereplését az elmúlt hétvégén rendezett IX. KÖZIG Foci Kupán. A szeptember közepi, igazán nyárias időjárás maximális mértékben a kegyeibe fogadta a Kupa résztvevőit, a kora reggeli hűvösebb órákat követően végig szikrázó napsütésben zajlottak a mérkőzések. A szürke hétköznapok gondjait otthonhagyva, az OVF csapattagjai remek hangulatban várták az összecsapásokat. Az első összecsapás kezdeti perceit leszámítva az OVF csapata hamar felvette a rövid, pörgős mérkőzések stílusát, azonban a tavaly októberi megmérettetéssel szemben idén a két győzelem kevésnek bizonyult a továbbjutáshoz, de így is jó kedéllyel, az utolsó, OMSZ elleni meccsen 2-0 győzelemmel és 6 ponttal a zsebben fejeztük be a csoportmérkőzéseinket.

KOZIG_Kupa_2021_OVF

Az OVF focicsapata és szurkolói

Utolsó módosítás: 2021. szeptember 24., péntek 09:21, Regdánszki Tamara